Bonucci'den üzen haber geldi! Fenerbahçe şok içinde!

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli İtalyan stoper Leonardo Bonucci'den çok çok üzen bir haber geldi. İsmail Kartal'ın yeni hamlesi ise çok konuşulacak! Bonucci yerine sahaya Djiku çıkıyor!

Taraftarları şoke eden haber geldi.  Fenerbahçe'ye transferinin ciddi sonuçlar doğurduğu İtalyan defans oyuncusu Leonardo Bonucci'den kötü bir haber  geldi. Fotomaç'in haberine göre tecrübeli yıldız, saha alanında yaşadığı sorunlar nedeniyle kaval kemiğinde kırıklar yaşıyor.

İtalyan yıldızdan gelen son kötü haber teknik direktör İsmail Kartal'ı çok fazla düşündürüyor. Fenerbahce-Alanyaspor maçı öncesinde sarı-lacivertli takımın gelişimi yakından izlenecek. Maç öncesinde bu kötü haberler beraber; maça çıkmayacağı da kesinleşti.

Sarı Lacivertliler, pazar günü Alanyaspor'u konuk ediyor ve teknik direktör İsmail Kartal, kupa serisinin ilk yarısına başlayan Bonucci'ın yerine sahada Djiku'ı kullanacak.. Bonucci eksiği ile maça çıkılacak! Fenerbahçe son kötü haberle beraber Alanyaspor maçında Bonucci olmadan mücadele edecek! Teknik direktör düşünceli.. Bonucci yerine Djiku maçta forma giyecek!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!