Bora Akkaş'dan Nesrin Cavadzade'nin olaylı paylaşımı için açıklama geldi! "Eşimden özür dilerim

Nesrin Cavadzade'nin Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı paylaşımı vaka olmuştu. Ünlü oyuncunun paylaşmış olduğu videoda Bora Akkaş'ın, Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırdığı anlamış olur da oldukça konuşulmuştu....

Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlayan Nesrin Cavadzade, paylaşımıyla vaka oldu. Bora Akkaş, paylaşılan görüntüde kendisinin de olmasından dolayı bir açıklamada bulunarak 8 aylık hamile eşi Oben Alkan'dan özür diledi.

Bora Akkaş, Üç Kuruş dizisinde beraber rol almış olduğu Nesrin Cavadzade'nin doğum günü paylaşımında yer alan görüntüleri sebebiyle eşinden özür dilediği bir izahat yayınladı.

Ünlü oyuncu, paylaşılan görüntülerin geçtiğimiz yıla ilişik bulunduğunu ve Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırmasının aralarında bir esprisi bulunduğunu söylemiş oldu.

Akkaş yaptıpı açıklamada "Nesrin'in Uraz'ın doğum günü için hazırladığı postta yer alan geçen yıl çekilmiş o video oldukça saçma ve talihsiz olmuş. Neden bu video bilmiyorum. Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümlerinden anlaşılmıyor olabilir fakat bu aramızdaki bir latife idi.

Yoksa Nesrin'e para takmak benim ne haddime. Videonun çekilmiş olduğu tarih, oturduğumuz masa ve arkadaşlarımız ve bu olayın başlangıcında sonunda ne olduğu görünmediği için cemiyet tarafınca hoş karşılanmayan her şeyi anlıyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.