Borsa İstanbul'da Altın Kilogram Fiyatı Günü Yükselişle Tamamladı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı günlük işlemleri yüzde 0,1 artışla 2 milyon 55 bin liraya çıkarak günü tamamladı. Altın piyasasındaki güncel fiyatlar ve detaylar haberimizde.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP), standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 55 bin liraya yükseldi. Altın piyasasında, standart altının kilogram fiyatı gün içinde en düşük 1 milyon 950 bin lira, en yüksek 2 milyon 60 bin lirayı gördü. Gün sonunda ise yüzde 0,1 artışla 2 milyon 55 bin liraya çıktı. Dünkü kapanışta kilogram fiyatı 2 milyon 52 bin lira seviyesindeydi.

Kıymetli madenler piyasasındaki toplam işlem hacmi 1 milyar 797 milyon 834 bin 727,92 lira olurken, işlem miktarı 888,81 kilogram olarak kaydedildi. Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi ise 1 milyar 806 milyon 991 bin 904,04 lira seviyesinde gerçekleşti.

Bugün altın borsasında en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar, sırasıyla Kuveyt Türk Katılım Bankası, INTL HRM Kıymetli Madenler, İstanbul Altın Rafinerisi, Fetih Döviz ve Kıymetli Madenler ile Garanti BBVA olarak belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ölmek bile parayla: Boş mezar ücretleri dudak uçuklattı!
Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor yeni uygulama bakın nasıl oluyor?
Türkiye'de Sıfır Araba Hayali Ucuzladı! Mayıs Ayında En Uygun Fiyatlı Modeller ve Güncel Liste
Türk devi ve Volkswagen'in ortak olduğu firma Türkiye'ye dev fabrika açıyor!
450 Milyon Dolarlık Tesis Kapanabilir!