Borussia Dortmund'a 5 gollü hezimet: Nuri Şahin'den sert açıklama!

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 4. haftasında Stuttgart'a 5-1 mağlup oldu. Nuri Şahin, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın kötü performansını eleştirerek, "Bir daha asla böyle bir oyun görmek istemiyorum" dedi. Bu sonuçla Dortmund, ligde 7 puanla 7. sıraya geriledi.

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 4. haftasında Stuttgart karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alarak sahadan 5-1'lik sonuçla ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarılı sonuçların ardından gelen bu hezimet, takımın moralini etkileyerek, teknik direktör Nuri Şahin'i hayal kırıklığına uğrattı.

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 4. haftasında Stuttgart'a 5-1 mağlup oldu. Geçen hafta Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'u 3-0 yenen sarı-siyahlılar, bu maçla birlikte Nuri Şahin yönetiminde sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.

Nuri Şahin, maç sonrası yaptığı açıklamada, "İlk dakikadan son dakikaya kadar kötüydük. Maç öncesinde hazırdık ama gösterdiğimiz performansın fiziksel yorgunlukla bir ilgisi yok. Milyonlarca bahane bulabilirsiniz ama hiçbiri geçerli değil. Bu, kötü bir performanstı. Borussia Dortmund olarak böyle oynayamayız. Bir daha asla böyle bir oyun görmek istemiyorum. Maçı titizlikle analiz edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu mağlubiyetin ardından Borussia Dortmund, ligde 7 puanla 7. sırada yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.