Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Vahşice Katletti

Boşanma aşamasındaki eşi Harun Gül tarafından sokak ortasında başından vurularak öldürülen Serpil Gül'ün ağabeyi Cihan Yılmaz, cinayetin planlı olduğunu vurguladı. Olayın ardından, Yılmaz hukuki sürecin takipçisi olacaklarını ve benzer olayların yaşanmaması için yetkililerden destek istedi.

Serpil Gül, boşanma aşamasındaki eşi Harun Gül tarafından sokak ortasında başından vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz, cinayetin planlı olduğunu belirterek hukuki sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti. Aile, benzer trajedilerin yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

Boşanma aşamasındaki eşi Harun Gül tarafından sokak ortasında silahla başından vurularak öldürülen Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz, cinayetin planlı olduğunu öne sürdü. Yılmaz, "Gel çocuk sünnet olacak, sünnete gel" diyerek Serpil Gül’ü kandırdığını belirterek, "Olay videoda da görüldüğü gibi, kafasına üç el ateş ediyor. Arkada iki kişi takip ediyor, bir kişi de önde. Bu olay tamamen tasarlanmış" dedi.

Olay, cumartesi günü saat 13.30 sıralarında Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, 35 yaşındaki Serpil Gül, 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşayan Harun Gül ile çocuklarını görmeye geldi. Ancak çocukları göremeyince çift arasında bir tartışma çıktı. Tartışma sırasında Harun Gül, Serpil Gül’ü sokak ortasında başından vurdu. Olayı gören çevredekiler hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Serpil Gül’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Harun Gül, silahı ile intihar girişiminde bulunmaya çalışırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Serpil Gül’ün cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra, cenazesi sabah saatlerinde alındı ve Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze öncesinde konuşan Cihan Yılmaz ve akrabası Bülent Durgun, yaşananları ve olayın vahametini dile getirdi. Serpil Gül’ün cenazesi, defnedilmek üzere Sultanbeyli Teferrüç Mezarlığı’na götürüldü.

Cihan Yılmaz, hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirterek, "Yıl 2024. İstanbul'un en önemli yerlerinden birinde, bir kadın vahşice katlediliyor. Bu adamın 5-6 yıllık bir ceza ile kurtulmayı planladığını duyuyorum. Devlet büyüklerinden ricam, bu olayın üzerine gidilmesi. Başka Serpiller genç yaşında hayata veda etmesin" dedi.

Akraba Bülent Durgun ise, "Yıl 2024 ve maalesef böyle bir vahşete tanık oluyoruz. Çok acı, çok ürpertici bir olay. Telefonum çaldığında akrabamızın vefat ettiğini öğrendim ve hemen olay yerine gittim. Savunmasız bir kadın sokak ortasında hunharca katlediliyor. Bunun sebebi ne olursa olsun, önemli olan masum bir kadının hunharca katledilmesidir" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.