Boşanma sürecindeki eşini öldürüp cesedini toprağa gömen şüpheli tutuklandı

Boşanma sürecindeki eşiyle Biga ilçesinde yaşayan bir şüphelinin eşini boğarak öldürdükten sonra cesedi toprağa gömdüğü ve kardeşinin de ona yardım ettiğinin iddia edilmesi üzerine her iki şüpheli de tutuklandı.

Boşanma sürecindeki eşiyle Biga ilçesinde yaşayan bir şüphelinin eşini boğarak öldürdükten sonra cesedi toprağa gömdüğü ve kardeşinin de ona yardım ettiğinin iddia edilmesi üzerine her iki şüpheli de tutuklandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde dün yaşanan olayda, iddiaya göre, Fırat Yıldızhan, boşanma sürecinde olduğu eşi Saliha Gizem'in evine gitmek üzere Lapseki'ye gitti. Daha sonra Saliha Gizem'i evinden alarak Biga istikametine doğru yola çıktı. Yolda çıkan tartışma sonucunda Fırat Yıldızhan, Saliha Gizem'i boğarak öldürdü ve cesedini Biga ilçesi Çavuşköy Mahallesi'nde bulunan bir hafriyat alanına gömdü. 

Saliha Gizem'den haber alamayan ailesi durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yapılan detaylı çalışma sonucunda Saliha Gizem'in Lapseki'den bir araca binip Fırat Yıldızhan ile birlikte ilçeden ayrıldığı belirlendi. Bu gelişme üzerine polis ekipleri, Fırat Yıldızhan'ın yanında olduğu iddia edilen kardeşi Y.Y.'yi (20) gözaltına aldı. 

Fırat Yıldızhan'ın cinayeti itiraf ettiği iddia edildi ve boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem'in cesedinin gömüldüğü yeri polise gösterdiği belirtildi. Sabah saat 07.00 civarında, polis ekipleri Çavuşköy Mahallesi'ndeki hafriyat alanında Saliha Gizem'in cesedini buldu. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Saliha Gizem'in ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılması için ceset Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Fırat Yıldızhan ve kardeşi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan ikili, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanmalarına karar verilerek cezaevine gönderildiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı