Boston Celtics, Uzatmaların Ardından Indiana Pacers'ı Yendi

Boston Celtics, evindeki ilk maçta Indiana Pacers'ı uzatmalarda 133-128 yenerek seride 1-0 öne geçti. Jayson Tatum'ın 36 sayılık performansı galibiyeti getirdi. Pacers'ta ise Tyrese Haliburton'un çabası yetmedi.

Boston Celtics, NBA Doğu Konferansı finallerinin ilk maçında evinde Indiana Pacers'ı ağırladı. Zorlu mücadele uzatmalara gitti ve Celtics, 133-128'lik skorla galip geldi. Jayson Tatum'ın etkileyici performansı ve Jrue Holiday ile Jaylen Brown'ın katkıları, ev sahibi ekibi galibiyete taşıdı. Ancak Tyrese Haliburton liderliğindeki Pacers da direnç gösterdi. Bu sonuçla Celtics, seride 1-0 öne geçti.

NBA Doğu Konferansı finallerinin ilk maçında, Boston Celtics ile Indiana Pacers, TD Garden'da karşı karşıya geldi. Maç uzatmalara gitti ve Celtics, 133-128'lik skorla galip geldi, seride de 1-0 öne geçti.

Boston'da Jayson Tatum 36 sayı ve 12 ribaundla double-double yaparken, Jrue Holiday 28 sayı ve 8 asistle ön plana çıktı. Jaylen Brown ise 26 sayı ve 7 ribaundla katkı sağladı. Indiana'da ise Tyrese Haliburton'un 25 sayı ve 10 asisti, Pascal Siakam'ın 24 sayı ve 12 ribaundu, Myles Turner'ın da 23 sayı ve 10 ribaundu galibiyet için yeterli olmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.