Böyle benzerlik yok! İnsanlar resmen çift yaratılmış: Ünlü yıldızın Gupse Özay Benzerliği! İkizi!

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Gupse Özay'ın ikizi bulundu! İnsanlar çift yaratılır derken resmen ondan bahsediliyormuş. O isimle olan benzerliği şoke etkisi yarattı! Gupse Özay ikizini buldu şaşkınlık..

Magazin dergilerinin gündemine oturan haberlerde Lily Gladstone ile Gupse Özay arasındaki benzerlikler üzerine çok şey söylendi. Gupse Özay, iki ismin sosyal ağlara damga vurmasının ardından sessizliğini bozdu. Liliy Gladstone hakkında gülümseten bir gönderi paylaştı.


Türk izleyici, Oscar'larda Lily Gladstone'u kamera karşısında görünce hayrete düştü. Lily Gladstone'un Gupse Özay'a benzerliği artık sıradanlaştı. Şok olaya tanık olan Özay, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Gupse Özay, ünlü oyuncunun fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak esprili bir açıklama yaptı.

GUPSE ÖZAY ŞOKU!

Gupse Özay, paylaşımında şunları yazdı: "Evet dün Oscar alamadım. Ama ben Emma'yı kaşı." Gecede en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Emma Stone, rakibi Lily Gladstone'un anısına böyle bir şaka yaptı.

Sosyal medyada viral olan bir olayda takipçileri şu yorumu yaptı: "İnsanlar bunların uydurulduğunu söyledi ama. İnanmadım.".

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?
18 Mayıs'ta tarihte neler oldu?
Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
Buket Aydın'ın yorumu tartışmaya sebep oldu: "İlk hesabı erkek ödemeli"