Böyle buyurdu Erdoğan: Kenan Sofuoğlu kariyerini sonlandırdı!

Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İnstagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine kariyerine son verdiğini duyurdu. Sofuoğlu hem Türkçe hem de İngilizce olarak yaptığı açıklamada:...

Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İnstagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine kariyerine son verdiğini duyurdu. 

Sofuoğlu hem Türkçe hem de İngilizce olarak yaptığı açıklamada: "CUMHURBAŞKANIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE YARIŞ KARİYERİMİ NOKTALIYORUM!
Bu hafta sonu italya'da "JÜBİLE" yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü Ülkemizi Dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik,Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum.20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya Şampiyonalarında yarışabilmekti Şükürler olsunki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve Dua'larını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya'da jubile yapacağız!" ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sofuoğlu'na “Yani bu aileden kimse kaldı mı ya. Ha manevi abisi, çünkü hep gittiler'' esprisini yapmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!