Bozacı ve şıracı! Tan'a destek Kaplan'dan!

Ensar Vakfı'na destek açıklamaları sonrası büyük tepki çeken HDP Milletvekili Altan Tan, kendisini eleştirenlere "üç çakma sosyalist" demiş, "Çakmalara söylüyorum, bu çakmalar için 'bütün İslami tarikat vecemaatler, Kuran...

Ensar Vakfı'na destek açıklamaları sonrası büyük tepki çeken HDP Milletvekili Altan Tan, kendisini eleştirenlere "üç çakma sosyalist" demiş, "Çakmalara söylüyorum, bu çakmalar için 'bütün İslami tarikat vecemaatler, Kuran kursları, yurtlar, tecavüzcüdür, sapıktır' demeyeceğim, demeyeceğim, demeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

HDP'li Tan'ın Ensar Vakfı ve sosyalistlere yönelik sözlerine destek ise AKP'nin yayın organlarından Sabah'ın yazarı Hilal Kaplan'dan geldi.

Kaplan, Tan gibi "3-5 çakma sosyalist" derken "Tan'ın, önce Ensar Vakfı'nı, ardından tüm Ak Parti'yi, sonrasında Türkiye'nin değeri olmuş bazı marka ve şirketleri ve hızını alamayıp tüm Ak Partilileri 'çocuk tecavüzcüsü' ilan etmeye kalkan sağduyusuz ve izansız kampanyaya katılmaması bu leş muhalefeti güden çevreleri çıldırttı. Tan'ın HDP'den atılması çağrıları bile yapıldı" ifadeleriyle Tan'a desteğini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Marmara Depreminin Tahmini Maliyeti Şoke Etti! On Seneler Sürecek Bir Süreç Bekleniyor!
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını artırdı
Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!