Bozdoğan-22 Operasyonları: 4 İlde DEAŞ'a Darbe!

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın açıklamasına göre, "Bozdoğan-22" operasyonlarında 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen DEAŞ operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı. Operasyonlar, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurusuna göre, "Bozdoğan-22" operasyonları kapsamında Türkiye genelinde DEAŞ'a yönelik önemli bir adım atıldı. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 4 ilde yapılan çalışmalar neticesinde toplamda 14 şüpheli gözaltına alındı. Bu başarılı operasyonlar, terörle mücadeledeki kararlılık ve etkinliğin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bozdoğan-22" operasyonları kapsamında DEAŞ terör örgütüne yönelik 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 14 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; o da son terörist etkisizleştirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek" diyerek operasyonlarla ilgili detayları paylaştı:

Operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıklarının, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığının koordinasyonunda gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüklerinin çalışmalarıyla Eskişehir, Gaziantep, Samsun ve Yalova'da düzenlenen operasyonlarda şu sonuçlar elde edildi:

- Eskişehir'de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 5 şüpheli yakalandı.
- Yalova'da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6 şüpheli yakalandı.
- Gaziantep'te DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli yakalandı.
- Samsun'da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda emeği geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları ve polis teşkilatını tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." şeklinde ifadeler kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!