Muharrem İnce'ye bir tepki de Öykü Serter'den... "Sana verdiğim o lanet oy..."

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce meşhur adların hedefinde... Şahan Gökbakar, Gonca Vuslateri benzer biçimde adlardan sonrasında Öykü Serter de sert bir çıkışta bulunmuş oldu. Serter ağır ifadeler kullandı.

Kısmetse Olur sunucusu Öykü Serter seçim gündemine tepkisin kalmadı. Twitter hesabından Muharrem İnce'yi etiketleyerek paylaşımlar icra eden Öykü Serter sert ifadeler kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza sınırını aşarak Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleştiği basın toplantısında kendisini desteklemeyen meşhur adları hedef alarak "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar" demişti.

Bu sözleri tepki çeken İnce daha sonrasında ise özür dilemişti. Ancak özür kafi gelmedi. Ünlü adlardan tepkiler gelmeye devam ediyor.

"Nankörsünüz sadece buna yararsınız ve bu kadarsınız" diyen Serter devamında "Sizinle de hesaplaşacak ve sonsuza dek unutacağız. Işıltılı günlerinizin son demleri, gereksiz popülaritenizin tadını çıkarın. Sanatçı değilim insanım, iyi niyetliyim fakat aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür temenni ediyorum. O günlerde büyük bir inançla arkanda durduğum için gene kendimden özür temenni ediyorum. Sana verdiğim o nalet oy için de kendimden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'
Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz
Boran Kuzum’dan Cengiz Bozkurt’u şaşırtan “popo” açıklaması
Son halini Sertap Erener'e benzetmişti: Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı