Brad Pitt Kimliğini Kullanan Dolandırıcılık Çetesi İspanya’da Çökertildi

İspanya’da Brad Pitt kimliğini kullanan 5 kişilik dolandırıcılık çetesi çökertildi. İnternette kadınlarla duygusal bağ kurarak, var olmayan projelere yatırım yapmalarını isteyen çete, 175 bin euro ve 150 bin euro dolandırdı. Polis, beş kişiyi gözaltına alırken, 85 bin euro’yu geri aldı.

İspanya’da, kendisini Hollywood yıldızı Brad Pitt olarak tanıtan bir dolandırıcılık çetesi, kadınları internet üzerinden hedef alarak büyük miktarda para kaptı. 5 kişilik çete, güven kazanarak var olmayan projelere yatırım yapmalarını sağladı ve polis tarafından çökertildi.

İspanya’da, ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt’in kimliğini kullanarak iki kadını dolandıran 5 kişilik bir çete çökertildi. Guardian’ın haberine göre, İspanyol sivil polis teşkilatı Guardia, kendisini Brad Pitt olarak tanıtan ve ünlü aktöre fiziksel olarak benzediği iddia edilen bir kişinin internet üzerinden kadınlarla duygusal bağ kurduğunu ve güvenlerini kazandığını bildirdi. Çete üyeleri, kadınlara var olmayan projelere yatırım yapmalarını teklif etmiş.

Bir kadın, dolandırıcılara 175 bin euro, diğer bir kadın ise 150 bin euro kaptırdı. Polis, Endülüs bölgesinde çetenin liderlerinden biri olduğu düşünülen 5 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında beş eve baskın düzenlendi; çok sayıda cep telefonu, banka kartı, iki bilgisayar ve ajanda ele geçirildi. Yetkililer, toplamda 85 bin euro’yu geri almayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.