Brezilya Dizisi Misali Aldatma Zinciri! Beckham Yasak Aşkını Da Bir Başka Mankenle Aldattı!

David Beckham hakkında ortaya atılan yeni iddialar gündem oldu. David Beckham aldatma rekoru kırmış oldu! Yasak aşkını da başka bir manken ile aldattı! Yatakta yakalanmış oldu! Son dakika aldatma mesaisinde..

İngiliz gazeteci Tom Bower'ın yazdığı Beckham's House adlı kitap yeni iddialarda bulundu...

ABD medyasına konuşan bir kaynak şunları söyledi: "Bu kitapta bildiğimiz çok az şey olabilir." Ancak çiftin yasak aşk ve aldatma olaylarının bir arada olması çok dikkat çekici" dedi.

David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 25 yıllık evlilikleri boyunca defalarca aldattığı aktarılırken, Beckham'ın bir kez Ünlü futbolcu, yasak aşkı yaşadığı asistanı Rebecca Loos'la yatakta mankenle yakalandı.

Kitapta olayın 2004 yılında Beckham'ın Real Madrid'de oynadığı dönemde yaşandığı belirtiliyor. Loos, Beckham'ı sabah saat 03.00 sıralarında Brezilyalı futbolcu Ronaldo'nun villasında bulduğunda, Beckham'a İspanyol model Esther Canadas'ın da eşlik ettiği bildirildi. Mankene aşık olan Loos'un durumu Victoria Beckham'a da anlattığı öğrenildi.

Hikayede ayrıca Beckham'ın ayağa kalkıp şöyle dediği de kaydedildi: "David, karın telefonda."

2023. 2011 yılında Netflix'te gösterilen Beckham'ın hikayesini anlatan belgeselde David Beckham, Loos'un isminden bahsetmedi ancak o dönemin ailesi için çok zor geçtiğini söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.