Brezilya’daki Uçak Faciasında 62 Kişi Hayatını Kaybetti

Brezilya'da Voepass Havayolları'na ait ATR-72 tipi uçak, Cascavel'den Guarulhos'a giderken Vinhedo'da yerleşim yerine düştü. Uçaktaki 62 kişiden kurtulan olmadı. Sosyal medyada, uçağın dikey düşüş anı ve yangın görüntüleri paylaşıldı. Brezilya Hava Kuvvetleri destek ekibi olay yerine sevk edildi.

Brezilya'da Cascavel'den Guarulhos'a seyahat eden Voepass Havayolları'na ait ATR-72 tipi uçak, Sao Paulo'nun kuzeyinde yer alan Vinhedo kentinde bir yerleşim yerine düştü. Uçakta bulunan 58 yolcu ve 4 mürettebatın tamamının hayatını kaybettiği bildirildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde uçağın dikey olarak çakıldığı ve ardından alev aldığı görüldü. Brezilya Hava Kuvvetleri, kaza bölgesine destek ekibi gönderdi.

Brezilya'da, Cascavel'den Guarulhos'a gitmekte olan Voepass Havayolları'na ait ATR-72 tipi uçak, Sao Paulo'nun kuzeyindeki Vinhedo kentinde bir yerleşim yerine düştü. Uçakta 58 yolcu ve 4 mürettebat bulunuyordu.

BREZİLYA BASINI: "KURTULAN YOK"

Brezilya basınında çıkan haberlere göre, kazadan kurtulan kimse olmadığı bildirildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, uçağın kendi ekseni etrafında dönerek dikey bir şekilde düştüğü görülüyor. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, uçağın alev aldığını belirtti.

Voepass Havayolları tarafından yapılan açıklamada, uçakta toplam 62 kişinin bulunduğu doğrulandı. Yetkililer, Brezilya Hava Kuvvetlerine bağlı bir destek ekibinin kaza yerine intikal ettiğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.