Brezilya'daki uçak faciasından 10 kişi kılpayı kurtulmuş

Brezilya'nın São Paulo kenti yakınlarındaki Vinhedo'da bir yolcu uçağı düştü ve kazada sağ kurtulan olmadı. Başlangıçta 62 olarak bildirilen ölü sayısı 61'e güncellendi. Uçağı yanlış kapıda bekleyerek kaçıran 10 yolcu, trajik olaydan kurtuldu. Uçağın düşüş anı sosyal medyada yayıldı.

Cuma günü öğleden sonra Brezilya'nın São Paulo kenti yakınlarındaki Vinhedo'da bir yolcu uçağının düşmesi sonucu 61 kişi hayatını kaybetti. Kazadan sağ kurtulan kimse olmamasına rağmen, yanlış kapıda bekleyerek uçağı kaçıran 10 yolcu, trajik olaydan mucizevi bir şekilde kurtuldu.

Cuma günü öğleden sonra, Brezilya'nın en büyük kenti São Paulo'nun dış mahallelerinden Vinhedo'ya bir yolcu uçağı düştü. Kaza sonrası sağ kurtulan kimse olmadı. Başlangıçta 62 olarak bildirilen ölü sayısı, daha sonra 61 olarak güncellendi. Sosyal medyada paylaşılan dramatik görüntülerde, uçağın düşüş anı ve parçalanmış gövdesinin alevler içinde kaldığı görüldü. 

Uçağı havalimanında yanlış kapıda bekledikleri için kaçıran 10 yolcunun olduğu ortaya çıktı. Uçağı kaçıran bir adam, Brezilya haber ajansı Globo'ya verdiği demeçte, en az 10 kişinin yanlış kapıda beklediğini ve uçak kalkmadan önce uçağı kaçırdıklarını söyledi. Yanlış kapıda olduklarını anlayan yolcular, havaalanı çalışanlarından uçağa binmelerine izin vermeleri için yalvardı; ancak yine de uçağa alınmadılar. Uçağın düştüğünü öğrendikten sonra bir yolcu, "Bacaklarım titriyor; nasıl hissettiğimi yalnızca Tanrı biliyor. Tanrıya şükür, o uçağa binmedik," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.