Brezilyalı efsane teknik direktör Zico'nun 500 Bin Euro Değerindeki Çantası Paris'te Çalındı

Brezilyalı efsane teknik direktör Zico'nun Paris'teki otelinden taksiyle ayrılırken 500 bin euroluk eşyalarının bulunduğu çanta çalındı. İçinde değerli saat, nakit para ve evraklar bulunan çanta, kimliği belirsiz hırsızlar tarafından alındı. Savcılık soruşturma başlattı.

Brezilyalı efsane teknik direktör Zico, Paris'te büyük bir hırsızlık olayıyla karşı karşıya kaldı. Olimpiyat oyunları öncesi Paris'teki otelinden taksiyle ayrılırken, içinde 500 bin euroluk kişisel eşyalarının bulunduğu çantası çalındı. Çantanın içinde değerli bir saat, nakit para ve çeşitli evraklar yer alıyordu. Olayın ardından Paris savcılığı soruşturma başlattı.

Brezilya Olimpiyat delegasyonu üyesi olan ünlü teknik direktör Zico, Olimpiyat oyunlarının başlamasına kısa bir süre kala soyuldu. Fransız Le Parisien’in haberine göre, Zico’nun içinde toplam 500 bin euroluk kişisel eşyalarının bulunduğu çantası çalındı.

beinsports’un aktardığına göre, Paris’te kaldığı otelden taksiyle ayrılan Zico’nun çantası, kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlar tarafından taksinin içinden alındı. Çantanın içinde değerli bir saat, nakit para ve çeşitli evrakların bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından Paris savcılığına suç duyurusunda bulunuldu ve hırsızların yakalanması için soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.