Brezilyalı yıldız Fred sahalara döndü

Fenerbahçe'de Fred'in Hatayspor maçı kadrosunda olacağı kesinleşti! Takımı 21 maçta temsil eden Brezilyalı oyuncu, 6 asistle ön plana çıktı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın tercihiyle yedek soyunacak olan Fred'in etkisi merak konusu.

FENERBAHÇE'NIN SÜPER LIG'DEKI ÇEKIŞMELI MÜCADELESINDE FRED'IN HATAYSPOR MAÇI KADROSUNDA OLACAĞI NETLEŞTI, BREZILYALI OYUNCUNUN LIDERLIĞINDEKI PERFORMANSIYLA TAKIM ISTIKRARINI SÜRDÜRMEYE HAZIRLANIYOR.

Fenerbahçe, Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verirken, Fred'den müjdeli haber geldi. Sercan Hamzaoğlu'nun bildirdiğine göre, Fred antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı ve Hatayspor maçının kadrosunda yer alacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, bu karşılaşmada Fred'i yedek soyundurması bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe formasını 21 resmi maçta terleten Fred, 6 asistlik performans sergiledi ve takımı Fred'in oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Fred'in performansıyla Fenerbahçe, onun liderliğinde önemli bir istikrar yakaladı. Bu sezonki 21 resmi maçta gösterdiği 6 asist, takımın hücum hattında etkili bir rol oynadığını gösteriyor. Hatayspor maçında Fred'in de kadroda olması, Fenerbahçe taraftarlarını umutlandırıyor ve galibiyet için ekstra bir güç katıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın Fred'i yedek soyundurmasıyla birlikte, oyuncunun maç içindeki etkisi ve katkısı daha da önem kazanacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist