Bronny James, Lakers Formasıyla İlk Maçına Çıktı

Bronny James, Los Angeles Lakers formasıyla ilk Yaz Ligi maçına çıktı. Sacramento Kings karşısında 4 sayı üreten 19 yaşındaki oyuncu, Lakers’ın 108-94 yenilgiyle sonuçlanan maçında sahadaydı.

Bronny James, Los Angeles Lakers formasıyla Yaz Ligi'nde ilk maçına çıktı. Sacramento Kings karşısında 9’da 2 şut isabetiyle 4 sayı üreten genç oyuncu, Lakers’ın 108-94 yenilgiyle sonuçlanan karşılaşmasında mücadele etti. Geçtiğimiz ay NBA Draft’ında 55. sıradan seçilen Bronny, babası LeBron James ile aynı takımda oynayacak ilk baba-oğul olacak.

Bronny James, Los Angeles Lakers formasıyla ilk kez maça çıktı. Yaz Ligi'ndeki bu karşılaşmada Sacramento Kings’e 108-94 mağlup olan Lakers’ın genç oyuncusu, dokuzda iki şut isabetiyle dört sayı kaydetti.

GEÇEN AY DRAFTLANDI

Bronny, geçtiğimiz ay yapılan NBA Draft’ında 55. sıradan Los Angeles Lakers tarafından seçildi. Bu seçim, babası LeBron James’in aktif bir oyuncu olduğu dönemde draft edilen ilk oyuncu olma özelliğini taşıyor.

İLK BABA-OĞUL ÇİFTİ OLACAKLAR

19 yaşındaki Bronny ve babası LeBron James, NBA tarihinde aynı anda ve aynı takımda oynayacak ilk baba-oğul çifti olma unvanını elde edecekler. Ancak, LeBron James’in Las Vegas’taki ABD Olimpiyat takımıyla olduğu için Yaz Ligi karşılaşmasının ilk maçında birlikte forma giyemediler.

BRONNY JAMES KİMDİR?

Bronny, NBA kariyer sayı lideri LeBron James’in en büyük oğlu. 24 Temmuz’da bir üniversite salonunda antrenman sırasında kalp krizi geçirdi ve doğuştan kalp rahatsızlığı tespit edildi. Bu durumdan sonra, Lakers ile dört yıllık ve 7,9 milyon dolar değerinde bir sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz hafta Lakers tarafından resmi olarak tanıtılan Bronny, "Bu kesinlikle üzerimdeki baskıyı artırdı. Sosyal medyada ve internette hakkımda konuşulanlar, bana bu fırsatın verilmediğini düşünenler oldu. Ancak hayatım boyunca bu tür şeylerle başa çıktım. Evet, daha zor bir durum ama üstesinden gelebilirim." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.