Brüksel'de polis alarma geçti!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de, silahlı kişilerin bulunduÇevrede geniş güvenlik önlemleri alan Belçika polisi, içerideki kişinin silahlı olabileceği ve binadakileri rehin almış olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.ğu...

Belçika'nın başkenti Brüksel'de, silahlı kişilerin bulunduÇevrede geniş güvenlik önlemleri alan Belçika polisi, içerideki kişinin silahlı olabileceği ve binadakileri rehin almış olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.ğu ihbarı üzerine polisin bir binayı kordon altına alarak özel operasyon düzenlediği belirtildi. Brüksel'deki emniyet kaynakları Sputnik'e verdikleri demeçlerinde başkentte kordon altına alınan binada en az bir silahlı kişinin bulunabileceğini söyledi. 

Görgü tanıkları da, özel operasyon için polis tarafından kordon altına alınan bölgede polis helikopterinin uçtuğunu kaydediyor.

Yerel basına göre, binanın çevresine keskin nişancılar konuşlandırıldı ayrıca mahallede yaşayanların evlerinden çıkmaması istendi.

Sputnik’te yer alan habere göre; RT televizyonuysa yerel basını kaynak göstererek, operasyon yapılan binanın, 350 öğrencinin eğitim gördüğü bir ilkokulun yakınlarında yer aldığını aktarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
ABD istihbaratı, Navalni'nin ölüm emrini Putin'in vermediğini tespit etti
Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
Bu Marka Maden Suyunu Sakın İçmeyin: İçinde Dışkı Tespit Edildi!