BTP lideri Haydar Baş: İktidara geldiğimizde ilk iş Anıtkabir'i...

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, İktidara geldiklerinde ilk iş Anıtkabir'i Türk-İslam mimarisine uygun hale getireceklerini söyleyen Haydar Baş "Size bir söz daha vereyim. Anıtkabiri bir Müslüman Türk mimarisi yapacağız, Atatürk...

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, İktidara geldiklerinde ilk iş Anıtkabir'i Türk-İslam mimarisine uygun hale getireceklerini söyleyen Haydar Baş "Size bir söz daha vereyim. Anıtkabiri bir Müslüman Türk mimarisi yapacağız, Atatürk buna layık" dedi.

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen toplantıda konuşan Haydar Baş, siyasetin yalan ile anıldığını aktardı. Baş, yalan konuşmanın siyasette hüner haline geldiğini söyleyerek "Yalan iyi konuşuyorsan bu iyi bir siyasetçi, bunu beceremiyorsan sen siyasetçi değilsin. Ben politikaya girdiğim günden bu tarafa bir tane oy fazla almak için veya bir grubu ikna etmek için bir tek yalan Allah'a şükür konuşmadım. Asla da konuşmam bunu bilin" dedi.

ANITKABİR PROJESİNİ SUNDU

İktidara geldiklerinde ilk iş Anıtkabir'i Türk-İslam mimarisine uygun hale getireceklerini vurgulayan Haydar Baş "Size bir söz daha vereyim. Anıtkabiri bir Müslüman Türk mimarisi yapacağız, Atatürk buna layık" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli
Önce il başkanları, sonra MYK değişecek
MHP yüzde 50+1'in değişmemesi gerektiğini söylüyor
Kazanmayayım diye organize el bir çalıştı