Bu Bankadan Müşterilerine Müjdeli Haber: Hesap Sahiplerine 2.250 TL Geri Ödeme Yapılacak!

Bankalar, müşteri memnuniyetini artırmak ve sadakat sağlamak amacıyla özel kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda, belirli bir bankada hesabı bulunan tüm müşterilere 2.250 lira para iadesi yapılacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası ve Yapı Kredi, market alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. 30 Eylül'e kadar geçerli olacak bu kampanya ile birlikte, belirli harcama tutarları üzerinden toplam 2.250 TL'ye kadar nakit iade fırsatı sunuluyor. Ayrıca, farklı kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerde çeşitli oranlarda puan birikimi sağlanacak. Bu dört bankanın düzenlediği kampanya, enflasyon karşısında müşterilerin ekonomik yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI AÇIKLANDI

Kampanya kapsamında, 30 Eylül'e kadar Paraf ticari kredi kartları ile Türkiye içinde gıda ve market sektörlerinde gerçekleştirilecek 5.000 TL ve üzerindeki alışverişlerde 250 TL ParafPara, toplamda ise 1.000 TL ParafPara hediye edilecek. Ayrıca, Bankkart ile anlaşmalı marketler, bakkallar, kasaplar, manavlar ve şarküterilerde yapılan 1.000 TL ve üzeri her alışverişte 50 TL, toplamda ise 500 TL Bankkart Lira kazandırılacak.

Troy logolu LiraCard sahipleri için de özel bir kampanya mevcut. 30 Eylül’e kadar gıda marketleri, kasaplar, manavlar ve şarküterilerde 1.500 TL ve üzerindeki harcamalarda her 1.500 TL'lik işlem için 75 TL hediye edilecek. Ayrıca, World Pay ile yapılan ödemelerde ek olarak 25 TL puan da hesaplara yansıtılacak.

İşCep uygulamasından katılım sağlayanlar için, 30 Eylül’e kadar bir kerede gerçekleştirilecek 1.500 TL ve üzerindeki ilk harcamaya 150 TL veya 2.500 TL ve üzerindeki ilk harcamaya 250 TL MaxiPuan verilecek.

Bu kampanyalara katılan müşteriler, belirtilen şartları sağlamaları durumunda toplamda 2.500 TL'ye kadar para iadesi alabilecekler. Alışverişlerde tasarruf etmek isteyenler için bu fırsat, önemli bir avantaj sunuyor.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.