''Bu düzen değişmeli, ABD kovulmalı'' diyenler konferansa çağırıyor

''Bu düzen değişmeli, ABD kovulmalı'' diyenler 23 Eylül Pazar saat 15.00’da Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde toplanıyor.

ABD emperyalizminin, siyasi ve iktisadi alanda uyguladığı yaptırım ve müdahalelerin sonuçlarıyla Türkiye'nin karşı karşıya olduğu bugünlerde 'Bu düzen değişmeli, ABD kovulmalı' dieyenler 23 Eylül Pazar saat 15.00’da Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde toplanacak.

TÜRKİYE KOMÜNİST HAREKETİ'NİN KONFERANSA ÇAĞRSI ŞU ŞEKİLDE:

Emperyalizm, ülkeleri işgal ederken, büyük yalanlar ile ülkeleri bölerken, hegemonyasını sağlamlaştırmak için oluk oluk kan dökerken, yurtseverlerin, emekçilerin seyirci kalması beklenemez.

Emperyalizmin yıllardır işbirlikçiliğini layıkıyla yerine getiren AKP iktidarının iki yüzlü politikası karşısında suskun kalmamız beklenemez.

Geçmişten bu yana, sosyalistlerin verdiği emperyalizme karşı mücadelede bugün yapılacakların, söyleneceklerin değeri geçmişten daha az değildir.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna “ABD kovulmalı, Bu düzen değişmeli, ABD ve AKP İşbirlikçiliğine Hayır “ çağrısında bulunan aydınlar, yazarlar, emekçiler şimdi bu çağrıları için bir araya geliyorlar.

“Emperyalizme Karşı Mücadele Konferansı”  ile,  emperyalizme bağımlı ülkemizin kurtuluşunu, emperyalist yalanları ve gerçekleri,  sosyalistlerin görevlerini konuşacağımız konferans 23 Eylül Pazar saat 15.00’da Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde toplanacak.

Tüm ilericilere, yurtseverlere, emekçilere davetimizdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!