Bu hafta 11 şirket temettü ödemesi yapacak: Ödeme tarihleri belirlendi

Borsa İstanbul'da temettü dönemi yaklaşıyor. 22-26 Temmuz tarihleri arasında 11 şirket, nakit temettü ödemelerini yapacak. Hissedarlar, şirketlerin kar payı dağıtımlarından faydalanmak için haklarını kullanacaklar.

Borsa İstanbul'da temettü dönemi yaklaşıyor. 22-26 Temmuz tarihleri arasında 11 şirket, nakit temettü ödemelerini yapacak. Hissedarlar, şirketlerin kar payı dağıtımlarından faydalanmak için haklarını kullanacaklar. Özellikle 22 Temmuz'da Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık (LKMNH) ikinci taksitini, Graınturk Tarım (GRTRK) ilk taksitini ve Torunlar Gayrimenkul ile Avrupakent Gayrimenkul üçüncü taksitlerini ödeyecekler.

Takip eden günlerde, 23 Temmuz'da Park Elektrik ve Duran Doğan Basım'ın temettü ödemeleri yapılacak. 24 Temmuz'da ise Ahlatcı Doğal Gaz ve Yaprak Süt ve Besi Çiftlikleri temettü ödemeleri için hak kullanım tarihlerine sahip olacak. Haftanın son işlem günü olan 25 Temmuz Perşembe'de ise Enerya Enerji, Vestel Beyaz Eşya ve Berkosan Yalıtım'ın ilk taksit temettü ödemeleri gerçekleştirilecek ve temettü takvimi tamamlanacak. Yatırımcıların bu ödemeleri kaçırmamak için dikkatli takip yapmaları ve işlemlerini zamanında gerçekleştirmeleri önem arz ediyor.

İŞTE TEMETTÜ DAĞITACAK ŞİRKETLERİN LİSTESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.