Bu kişilerin hesaplarına maaştan hariç 7.500 TL'ye varan ek ödeme yapılacak: 31 Ekim son tarih… Başvuru d

Akbank üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayan kişilere 7.500 TL’ye varan ödemeler yapılacak. 31 Ekim son başvuru tarihi. İşte başvuru adımları ve kampanya detayları…

Akbank’tan 31 Ekim’e kadar geçerli olmak üzere avantajlı bir kampanya daha duyuruldu. Bu kapsamda yakınlarının Akbank’a davet eden kişiler 7.500 TL’ye varan ödül kazanabilecek. Ayrıca İphone 14 ve Playstation 5 gibi çeşitli birçok hediye kazanma şansı da sunuluyor.

Davet Et Kazan programı kapsamında Akbank tarafından vatandaşlara birçok fırsat sunulacak. Bu kapsamda 2 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbanklılar tarafından kendileri için özel oluşturulan davet kodu ile paylaşım yaparak yakınlarını davet edebilecekler.

7.500 TL’YE VARAN EK ÖDEME FIRSATI!

Akbank’ın Davet Et Kazan Programına katılanlar, 7.500 TL’ye varan chip – para ödülünden yararlanabilecek. Oluşturulacak davet kodunu yakınları le paylaşan ve yakınları bu davet kodu ile Akbank Mobil uygulamasından Akbanklı oldukların sonra kredi kartı harcaması yapmaları durumunda chip – para kazanabilecekler.

31 Ekim’e kadar oluşturulabilecek davet kodu ile sınırsız sayıda kişi ile paylaşma şansı da sunuluyor. Buna ek olarak kodu kullanarak Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayan ve kredi kartını kullanmaya başlayan ilk 10 yakınından kişi başı 750 TL olmak üzere toplamda en fazla 7.500 TL chip – para kazanma şansı sunulacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Davet Et Kazan kampanyasından yararlanan müşteriler davet koduyla ilk defa Akbanklı olan her 2 yakını için 10 çekiliş hakkı ve toplamda 200 çekiliş hakkı kazanacak. İphone 14, Playstation 5, Philips Airfryer ve hediye çeki fırsatları sunulacak.

Davet kodlarına 31 Ekim’e kadar Akbank Mobil Kampanyalar menüsü üzerinden ulaşılabilecek. Her kod kişiye özel olarak belirlenmektedir. Toplamda 7.500 TL’ye varan chip – para kazanma şansı sunulacak. Kampanyadan yararlanmak için davet kodunu kullanarak yakınlarının Akbank müşterisi olması ve mobil üzerinden süreci tamamladıktan sonra kredi kartı harcamalarını yapmaları gerekiyor. Kampanya şartlarını sağlayanlar chip – para ve çekilişle diğer hediye fırsatlarından da yararlanabilecekler.

Ekonomi Haberleri

Kafe ve restoranlarda bu ibareye rastlarsanız ödeme yapmayın!
Karpuz kelek çıkarsa tüketiciler 20 bin lira kazanabiliyor!
200 TL banknot 132 dolar ederken şimdi ise 6 dolara kadar geriledi
Çalışanın fazla mesaisine yasak geldi
Ev alacaklara haber: Konut fiyatlarının düştüğü bölgeler açıklandı