Bu meyve ağacını dikmek sizi zengin edecek!

Emekli olduktan sonra bahçe işleriyle ilgilenmeye başlayan Yunus Göç, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşamaktadır. Kendi bahçesinde dört mevsim boyunca çeşitli ürünler yetiştirerek hem hobisini geliştiriyor hem de bütçesine önemli katkılarda bulunuyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan emekli bankacı Yunus Göç, emekli olduktan sonra tarım ve bahçe işlerine yöneldi. Kendi gelir kaynağını oluşturan Göç, 4 mevsim ürün hasadı yaparak hem hobisini sürdürüyor hem de bütçesine katkı sağlıyor.
 

SAKSILARA EKİP EKİP SATIŞA ÇIKARIYOR

Emekli bir bankacı olan Yunus Göç, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşadıktan sonra emekli olduktan sonra tarım ve bahçe işleriyle ilgilenmeye başladı. Kendi geçimini sağlayan Göç, dört mevsim boyunca ürün hasadı yaparak hem hobisini sürdürüyor hem de ekonomisine katkı sağlıyor. Burhaniye'de işletmeci olarak faaliyet gösteren Yunus Göç, kendi yetiştirdiği meyve fidanlarını büyüterek üretim yapmayı sürdürüyor.

Meyve fidanlarının saksılarda yetiştirilebileceğini belirten Göç, aynı yıl içinde meyve almanın avantajını vurguluyor. Özellikle fıstıkçamı fidanlarıyla tanınan Göç, meyve fidanlarını da özenle tek tek saksılara dikerek dikkat çekiyor. Bankacılık kariyerinden emekli olduktan sonra tarım ve bahçe işlerine yönelen Yunus Göç, meyve ağaçlarını saksılarda yetiştirmenin zevkini yaşıyor. Şimdiye kadar fıstıkçamı fidanlarını saksılarda sattıklarını belirten Göç, saksılara kayısı, kiraz hatta elma fidanları da eklediklerini ifade ediyor. Ağaçların her mevsim dikilebileceğini vurgulayan Göç, dikildikleri yıl meyve vermeye başladıklarını belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zeytinyağları güzellik yarışına girdi: Bakın en kalitelisi nerede üretiliyor
Türkiye'de eleman sıkıntısı yaşayan meslekler belli oldu!
Akika kurban nedir, ne için, ne zaman kesilir?
Ankara'da Dev Uyuşturucu Operasyonu: 85 Şüpheli Gözaltında!
Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran olay: Eş cinayeti itiraf etti!