Bu resimdeki mantık hatasını bulabilir misiniz?

İlk başta oldukça mantıklı gelen bu resme biraz daha dikkat ettiğinizde resimdeki mantık hatasını fark edeceksiniz. Resimdeki hatayı bulmak için yalnızca 11 saniyeniz var. Hadi gelin hep birlikte bu resme bir göz atalım…

Hem eğlenceli hem de görsel hafızanızı geliştirici testler ile farklı öğretici alanlar keşfedebilirsiniz. Size verdiğimiz görselde yer alan mantık hatasını 11 saniyede bulmanız durumunda IQ seviyenizin 290 ve üzeri çıkma ihtimali çok yüksek. Kahvaltı yapan bu aile hiç beklenmeyen bir hata yapıyor. Hadi gelin hep birlikte bu resme bir göz atalım…

YALNIZCA DİKKATLİ OLUNUZ

Resimde kahvaltı yapan 5 kişilik bir aile göreceksiniz. Mutlu bir şekilde kahvaltılarına devam eden bu ailenin bir problemi var. Resme baktığınızda bu hatayı bulmak için yalnızca 11 saniyeniz var. Kronometrenizi ayarladıktan sonra hemen testte başlayınız.

DAHA DİKKATLİ BAKINIZ

Resme baktığımızda bir yanda gazetesini okuyan bir yanda kahvaltısını yapan bir aile görüyorsunuz. İçlerinde öyle hata yapan biri var ki görenler şaşkına dönüyor.11 saniyede bu hatayı fark edemediyseniz üzülmeyin. Eğlencenin tadına varmak için görsele bir kez daha bakınız.

RESİMDEKİ MANTIK HATASI

Resimdeki mantık hatasını hala bulamadıysanız hiç dert etmeyin cevabı Tabii ki de sizlerle paylaşıyoruz. Kahvaltı yapan bu aileden bir kişi sofra düzenine aykırı bir harekette bulunuyor. Ailenin erkek çocuğu Kahvaltı sofrasında çay fincanını bıçakla karıştırıyor. İşte resimdeki mantık hatası tam da orada duruyor:

İlgili Haberler

Resimdeki gizli PORTAKALI 11 saniyede bulanlar süper zekalı çıkıyor
Mantık sorusu: Üstteki PİRAMİDİN zirve görüntüsü aşağıdaki 4 seçenekten hangisi?
Resimdeki farklı ŞEMSİYEYİ sadece dahiler 15 saniyede buluyor

IQ / TEST Haberleri

Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir
4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var