Bu taş parayı hortum gibi çekiyor!

Yüzyıllardır nesillerden nesillere aktarılan doğal taşların büyüleyici hikayeleri bu çağda da büyük ilgi görüyor. Taşların enerjisine inanan kişilerin özen gösterdiği bu olay kapsamında her taşın kendine has anlamı olduğu düşünülüyor.

Bereket taşı olarak bilinen sitrin, zenginlik ve bolluk getirmesi amacıyla pek çok farklı şekilde kullanılır. Bu taşın insana zenginlik vereceği inancı yaygınken dileyen cüzdanında, dileyen kasasında, dileyen ise vücudunda taşıyor.

Genellikle kolye, bileklik ya da yüzük formlarında tercih edilen sitrin taşı, ihtişamı ile de oldukça hoş bir görsel ortaya çıkarıyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.