Bu yağışlar yazı unutturacak! Meteoroloji 16 ili uyardı: O saatlerde başlayacak!

Dışarı çıkacak olanlar için önemli bir uyarı var! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 ilde sağanak yağışların beklendiğini duyurdu. Bu saatlerde başlayacak yağışlarla ilgili önleminizi almayı unutmayın.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden itibaren birçok ilde güçlü ve gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanacağı konusunda uyarıda bulundu.

KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENEN İLLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt ve Artvin'in iç kesimlerinde yerel olarak güçlü ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını tahmin ediyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, Sivas'ın kuzeyi, Yozgat'ın doğusu, Tokat çevreleri ile Ordu ve Giresun'un iç kesimlerinde de benzer şekilde yerel güçlü sağanak ve gök gürültülü yağışların beklenildiği belirtildi. Kastamonu, Karabük, Çankırı çevreleri, Sinop ve Bartın'ın iç kesimleri ile Çorum'un batısında da güçlü yağışların etkili olacağı bildirildi.

Afyonkarahisar için ise özellikle kuzey ve doğu kesimlerinde yerel güçlü gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği ve ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.