Buğra Kavuncu oyunu kullandı: "Ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun"

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Eyüpsultan Göktürk Mahallesi’nde bulunan Turgut Özal Ortaokulu’nda oy kullandı ve sonrasında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Eyüpsultan Göktürk Mahallesi’nde bulunan Turgut Özal Ortaokulu’nda oy kullandı ve sonrasında açıklamalarda bulundu. Kavuncu, seçim sonuçlarının milletin iradesine saygılı olacağını belirterek, "İstanbul’umuz için ne olursa olsun milletin verdiği karar olacak. Hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden" dedi. Açıklama sırasında bir kadının tepkisiyle karşılaşan Kavuncu, kadına demokratik haklarına saygı gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

"MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

"Evet 31 Mart Pazar her türlü bağırışa, çağrışa, her türlü zorlamalara rağmen güzel bir kampanya süreci götürdük. Dilimizi bozmadık. Memleketimiz için, demokrasinin hakim olması için bizimle birlikte birçok parti bu yarışa girdi. Burada basın açıklaması yapmamıza bile tahammül etmiyorlar ki ben kaç senedir siyasetin içerisindeyim. Hemen hemen her siyasi parti lideri oy kullandığı okulun çıkışında basın açıklamasında bulunmuştur. Bunu bir parti yapınca normal başkası yapınca rahatsız olacak bir hale sokmanın da hiçbir anlamı yok. Ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Akşam hep birlikte sonucu değerlendireceğiz. Çok fazla partinin yarışmış olması çok da iyi. Çok fazla proje konuşuldu. İstanbul'umuz için sonuç ne olursa olsun milletin verdiği karar olacak. Hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden. Çok teşekkür ederiz" 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında soğuk rüzgarlar!
Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak