Bülent Ersoy 'Dünya Güzellerim Tatilde' programını apar topar bıraktı

Diva'dan ayrılık haberi! Diva Bülent Ersoy, Show TV'de gösterilen "Dünya Güzellerim Tatilde" programından ayrıldığını açıkladı. Ersoy'un ayrılışının sebebi ise sette yaşanan uygunsuz davranışlar olduğu öğrenildi.

 

Diva Bülent Ersoy, internet sitesinde 'Dünya Güzeli Tatilde' programından ayrıldığını duyurdu. Ersoy'un ani kararı dizinin hayranlarını ve izleyicilerini şok etti.

Ersoy yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman şeffaf olmayı tercih eden biri olarak, bu kez yayınlanan bu mektubu aynı açıdan sizi bir konuda bilgilendirmek istediğim için yazıyorum sevgili...

'Dünya Güzellerim Tatilde' programında makyöz olarak çalışan Tolgahan Karataş'ın sokakta tanıştığı bazı erkeklere yaramazlık yaptığını duydum. Bazı ekip üyelerinin de iş ahlakının ve profesyonel olmayan davranışların farkında olduklarını fark ettim. Aslında bu uygunsuz davranışın sergilendiği ortamda üçüncü taraf olarak bu durumu denetleyen yönetim ekibinden bir üyenin daha olduğunu biliyorum ama şu anda onun adını anmak istemiyorum. Bu davranışla karşılaştığım için gecenin bir yarısı onu villadan kovdum ve dışarı attım.

Bloom Media'nın müdürü Sayın Uygar Ataş'a artık bu mahalle benzeri ortamda kalamayacağımı, çünkü burada bazı kişilerin liderlik eksikliğinden dolayı bu tür insanların davranışlarını görmezden geldiğini veya görmezden geldiğini bildirdim. uygunsuz davranış. davranış. 11. bölümde final sınavımı verdim ve programdan ayrıldım. Şimdi evime geri dönüyorum. Bilginiz olsun, saygım sonsuz efendim...'

Makyaj sanatçısı Tolgahan Karataş da Bülent Ersoy'un kendisine hakaret ettiğini söyledi. Karataş, yasal haklarını kullanacağını duyurdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.