Bülent Ersoy: "Hiç umursamıyorum, cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum, kendi başıma giderim"

Bülent Ersoy, Antalya'da ağız ve diş bakımı için bulunduğu sırada sanatçılar arasındaki vefa eksikliği üzerine konuştu. "Cenazeme kimsenin gelmesini istemiyorum," diyen Ersoy, Sezen Aksu'nun sahnelere dönüşünü sevinçle karşıladı ve "İlk konserinde ben en öndeyim," ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy, son dönem sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve vefa eksikliği üzerine Antalya'da yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Ağız ve diş bakımı için bulunduğu klinikte, dişlerine pırlanta taktıracak olan ünlü sanatçı, işlemler öncesinde klinik sahipleriyle akşam yemeği yedi. Mekâna girişi sırasında hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Ersoy, bu anlarda sıkça fotoğraf çektirmek için hayranlarıyla yarışan bir atmosfere de tanık oldu.

Ersoy, gazetecilerin sanat dünyasındaki vefa eksikliğiyle ilgili sorularını yanıtlayarak, "Vefasızlık yalnızca cenazelerde değil; bu hayatta nefes aldığımız sürece devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum, cenazeme kimsenin gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim," dedi. Bu sözleri, sanat camiasındaki kayıplara yönelik bir sitem niteliğindeydi.

Aynı zamanda, geçtiğimiz günlerde ABD'de yaşamını yitiren oyuncu Ahu Tuğba'nın cenazesine de değinen Ersoy, "Ahu'nun cenazesinde, dostlarının ve birlikte çalıştığı sanatçıların orada olmaması beni üzüyor," diyerek vefa konusundaki hislerini açıkladı. Oyuncu Serpil Çakmaklı'nın cenazede yaşanan kalabalık eksikliğine yönelik sitemini hatırlatarak, "Bir gün ölüm hepimizin kapısını çalacak," ifadesini kullandı.

Sezen Aksu’nun sahnelere dönüşüyle ilgili sorulara yanıt veren Ersoy, Aksu'nun Türkiye’nin en iyi seslerinden biri olduğunu vurguladı. "Onun yokluğu büyük bir eksiklik. Öyle güzel alaturka okur ki, anlatamam. Çok değerli bir sanatçı ve dost," diyerek Aksu’ya olan hayranlığını dile getirdi. Ersoy, Aksu’nun yeniden sahneye dönme kararını sevinçle karşıladığını ve "İlk konserinde ben en öndeyim, zangoç gibi orada olacağım," şeklinde konuştu.

Bülent Ersoy, sahnelere ara vermeyi hiç düşünmediğini belirtirken, "Asla, hiç öyle bir şey düşünmedim. Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım," dedi. Bu sözleri, onun sanatına olan bağlılığını ve sahne performansına olan tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ersoy, kariyerinde yaşadığı deneyimlerle birlikte, sanat dünyasındaki yerini korumaya ve hayranlarıyla olan bağını güçlendirmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.