Bülent Ersoy menajerini kıskandı

Ünlü şarkıcı Hadise, Türk Müziğinin divası Bülent Ersoy'un menajeri Hakan Şentürk ile yanak yanağa poz verdi.

Fotoğrafı gören Bülent Ersoy, öfkeden küplere binerken, Hadise'ye göz dağı verdi. Ünlü diva, Hadise için 'Seni düşmanım ilan edebilirim.' dedi.

Türk Müziğinin yaşayan efsanesi ünlü diva Bülent Ersoy, son günlerde İrlanda kızılı saçlarıyla konuşuluyor. Şimdi de menajerini kıskanan ve ünlü şarkıcı Hadise'ye göz dağı veren Bülent Ersoy, Hadise ile ilgili ortaya çıkabilecek düşmanlıklardan bahsetti.

Hakan Şentürk ile Hadise yakınlığı ipleri kopardı!
Bülent Ersoy'un menajerliğini yapan Hakan Şentürk ile ünlü şarkıcı Hadise'nin yakınlığı Bülent Ersoy'u küplere bindirdi. Hadise ile yanak yanağa bir fotoğraf çektiren ve bunu da sosyal medya hesabından paylaşan Şentürk'e, Bülent Ersoy öfke içerikli bir yorum yazdı. 

İkilinin samimi bir şekilde verdikleri pozlarına sinirlenen Bülent Ersoy, 'Bana inat mı?...' ifadelerini kullandığı başlığın altına yazdığı yorumunun sonunda da Hadise'ye tehditler yağdırdı.

Yorumunun devamında, ikilinin bir sonraki buluşmalarında aralarına mesafe koymasını isteyen ünlü diva Bülent Ersoy, Hadise için de tehdit içerikli ifadeler kullandı. "Kendisini düşmanım ilan edebilirim." diyen Diva'nın bu sitemine tepkisiz kalmayan Hadise ise, Bülent Ersoy'a bir buluşma teklif etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı