Bülent Ersoy'un yargılandığı fotoğrafı paylaşan Mehmet Yüzüak: Sanki vatanı sattık

Bülent Ersoy'un 80'li yıllarda birlikte evini paylaştığı en yakın arkadaşı Mehmet Yüzüak, Diva ile birlikte hapis yattıkları günleri anlattı.

Magazinsortie'ye konuşan Mehmet Yüzüak adeta o yılları yeniden yaşayarak gazeteci Olcay Ünal Sert'e anlattı: "Hiç suçumuz yoktu. Gereksiz yere, çok kötü bir şekilde yargılandık. Hatta bize yardımcı olacağını söyleyen bir politikacı bizi havalimanından kendi düğününe götürttü." diyerek şaşırttı.

Efsane söz yazarı Mehmet Yüzüak, 12 Eylül 1980 darbesi sonrasında Bülent Ersoy ve kendisinin mahkemede yargılandığı bir kareyi paylaşarak ilginç açıklamalar yaptı.

Mehmet Yüzüak'ın paylaşımı şöyle; "Yıl 80'ler, mahkemedeyiz az sonra yüzümüze karar okunacak. Kuşadası'nda daha önce sabıkalı bir gazetecinin aksam yemeğimizi yerken Diva'mı eliyle taciz etmesi... Benim iki yumrukla gazeteciyi dövmem... Netice resimdeki durum! Diva'nın hapse atılması için Ankara'nın baskısı, arkamızda bakın ordu mensupları... Sanki vatanı sattık. Ağabeyim çaresiz bize bakıyor kravatlı av... M.Yüzüak... Divam Kadınlar Koğuşu Söke'ye, ben Kuşadası'na... Hala ağlarım o günlerime.

HAYATI BELGESEL OLACAK

"Dijital bir platformda hayatının belgesel film olacağı konuşulan Bülent Ersoy'un gençlik dönemi ve sonrasını kimin oynayacağı şimdiden merak konusu oldu. Olcay Ünal Sert'e konuşan Mehmet Yüzüak, dizi projesi ile ilgili olarak "Ersoy'un hayatını onun gençliğine benzeyen yepyeni birisi oynamalı. ve de Londra'dan uçakla Türkiye'ye dönüş sahnesi bana göre filmin en önemli kırılma noktası. Düşünsenize yıllar sonra ülkesine farklı kimliğiyle dönüyor." şeklinde konuştu. Bülent Ersoy ve Mehmet Yüzüak, Avustralya konserine de birlikte gitmişlerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Yıldız Tilbe'den şaşırtan poz! Dişsiz halini paylaştı
'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu
Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Olay yaratan pozlara bir bakan bir daha baktı
Ayta Sözeri hayatıyla ilgili bilinmeyenleri söyledi! Hülya Avşar'ın sorusuna bomba yanıt: "Ben erkek olmayı...
Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar