Bülent Serttaş'ın son halini görenler şaşkın! Estetik iddiası!

Ünlü müzisyen Bülent Serttaş, son haliyle magazin gündemini sarstı! Şarkıcının o hallerini görenler tanıyamadı. Bir döneme damga vuran ismin son hali; Bülent Serttaş'ın estetiklerini görenler şaşkına döndü!

Döneme damga vuran, şarkıları ve sahnesiyle kamuoyunu büyüleyen Bülent Serttaş, bu kez derginin gündemine sanatla değil estetikle girdi. Dergi editörlerine röportaj veren ünlü isim, estetik itirafında bulunarak gelirini nereye yatırdığını açıkladı.

BÜLENT SERTTAŞ ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Bülent Serttaş son dönemde aldığı kilolarla dikkat çekti. "24 kilo verdim, 14'ünü geri aldım" diyen Serttaş'ın yüzündeki değişim de gündemdeydi.

Gece Görüş sergisine katılan ünlü isim Snob Magazine'in haberine göre   Sergiden tablolar alan Serttaş, çocuklarına tablolar ve yatırım amaçlı eşyalar aldığını söyledi.

BÜLENT SERTTAŞ İLK KEZ AÇIKLADI!

Serttaş şunları söyledi: "İyi bir koleksiyoner olmaya çalışıyorum. Eşim sayesinde üç yıldır bu işin içerisindeyim. Çocuklara sanat sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Babaları zaten sanatla uğraşıyor. "Onların da resim yapmayı bilmesi ve öğrenmesi lazım" dedi.

Yüzündeki değişimle ilgili Serttaş, "Göz kapaklarım düştü ve bu beni rahatsız etti. Sağlık açısından doktorum buna izin verdi. ve estetik olmasın diye yaptım. Eğer bir şey insanlara kötü geliyorsa, onu iyi olmak için yapıyorum, umurumda değil. "Kliplerimde hiç filtre kullanmadım" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sunumlarla küçüklere nasıl yemek yedirilir?
En çok çalınan otomobiller ve nedenleri
Alışkanlıklarınız entelektüel olup olmadığınızı ortaya koyuyor!
Şarj cihazları kullanılmadığı zamanlarda fişte bırakılmamalı
Canan Karatay: Ev Temizliğinde Sirkenin Gücü