Bülent Uygun: "Emre Mor olursa mutlu olurum"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Emre Mor hakkında, "Zor yaşam koşullarından geçmiş, çok yetenekli bir futbolcu. Olursa mutlu olurum" dedi. Takım, 14 Eylül'de Gaziantep FK ile zorlu bir maça çıkacak.

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Emre Mor hakkında yaptığı açıklamada, "Emre'yi çok beğenirim. Zorlu yaşam koşullarından geçmiş, fakat son derece kaliteli ve yetenekli bir futbolcu. Eğer aramıza katılırsa, elbette mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

Sivasspor, 2024-25 sezonunun 5. hafta maçında 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de 4 Eylül Stadı'nda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Takım, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uygun, milli takımın İzlanda karşısında elde ettiği galibiyeti kutlayarak, "Bu milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Aramıza geç katılan, 3 ay sonra gelen 5 arkadaşımızdan dördünü hazırladık; biri henüz tam hazır değil. Şimdi Gaziantep FK gibi güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Taraftarlarımız, takımımızın 12. adamı olmalı. Zor bir maç, ama onların desteğiyle kendi evimizde kazanarak hem onları mutlu etmek hem de yeni yapılanmanın eksikliklerini tamamlamak istiyoruz. Gaziantep FK'nın iyi bir kadrosu var, fakat umarım bu sefer kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Transfer gündemi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Uygun, "Yönetimle belirli isimler üzerinde çalışıyoruz. Emre Mor, çok yetenekli ve ilginç bir futbolcu. Bir anlamda Messi'nin özelliklerine sahip. Olursa mutluluk duyarım. Yönetimimize, süratli bir sağ açık ve iki Türk oyuncu almak gerektiğini belirttim. Alternatif yaratmalıyız, özellikle orta sahada eksikliği gidermemiz gerekiyor" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.