Bülent Uygun flaş açıklamaları ile gündemi sarstı!

Son dakika! Bülent Uygun kendine destek istedi! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, kadroyu yerli ve yabancı oyuncularla takviye etmeyi planladıklarını söyledi. Son dakika!

Uygun, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivas'taki ilk etap kampının iyi geçmesinden memnun olduğunu söyledi.
 Uygun, Alex Pritchard, Uros Radakoviç ve Bekir Turac Bouquet'nin takıma yeni katıldığını ve uyum sürecini sorunsuz bir şekilde geçirdiklerini hatırlattı.
 Mevcut ekiple hazırlık çalışmalarının tamamlandığını belirten Wigun, şunları söyledi: "Takımdan ayrılan 17 arkadaşımız vardı.
 Transfer komitemiz önümüzdeki dönemde oyuncuları takip edecek.
 Erzurum'da onları güçlendirmeye çalışacağız. Bunların 3-4'ü yabancı, 3-4'ü  Türk olacak." ''Erzurum kampında 5 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Uygun, "Eksiklerimizi tanıyıp, eksik olduğumuz alanlara geçerek yolumuza kararlılıkla devam etmek istiyoruz.''


"FUTBOLCULARA DEĞERİNDEN FAZLASINI VERMEK İSTEMİYORUZ"

Uygun, transfer sezonunun çok zor geçtiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Ekonomik olarak ülkeyi değiştiren futbolculara" Biz taraftar değiliz Borçsuz bir kulüp olarak futbolculara değerinin üzerinde para ödeyen Mekunun Ochakmaz ve yönetim kurulu bunu 22 yıldır başarıyla yapıyor."

Dolayısıyla kulüp her şeyin yolunda gittiği bir ortamda transferi hata yapmadan tamamlamaya çalışıyor.

 Mevcut takımımızın diğer takımlar gibi ağır maddi destek almadan, Avrupa'nın birçok kupa müsabakasına katılmasını, bir kez Şampiyonlar Ligi'ne çıkmasını ve Türkiye Kupası'nı kazanmasını sağlayan doğru yönetim anlayışından bahsediyoruz.
 Bu yüzden  transfer görüşmeleri çok zor. Çünkü hak ettiğimizden fazlasını vermek istemiyoruz. 8-10 yönetici aynı futbolcuya farklı fiyatlar sunuyor. Yani bu menajerden haber alamazsa futbolcuyu arayıp onu baştan çıkaracak. İletim kesintiye uğrayabilir. Kulübün transfer bütçesini bir futbolcu belirlerken böyle bir sorunla karşılaşılabiliyor. Wigun, kendisinin çok önemli ve kaliteli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti: "Eğer satılmazsa çok özel bir santraforumuz daha var.
 Dolayısıyla transfer politikamız buna göre olacak. Biraz buna bağlı" dedi.
 Ama devam edeceğiz dedi.
 Teknik Direktör Huygun, transfer hamlesi hakkında bilgi vererek, şunları söyledi: ``Kısa vadede en az bir alternatif santrafor, iki kenar oyuncusu, bir 8 numaralı forma ve bir defans oyuncusunun transferini tamamlamayı umuyoruz.'' dedi.
 Uygun, uygun fiyatlarla satışa sunulan sezonluk biletlere de taraftarların ilgi göstermesini istedi.
 Sivasspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına devam etti.
 Teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki Sivas kampının ilk etabının son antrenmanı, ısınma koşusu ile başladı. Antrenman kondisyon ve atış antrenmanlarıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.