Bulgaristan’a ihracat fırsatı “Paslanmaz çelik boru”

Türkiye'nin rekor ihracat yaptığı Bulgaristan'dan çelik boru fırsatı! Bulgar ithalatçı, TurkishExporter üzerinden Türkiye'den paslanmaz çelik boru alacak. Forie ile Bulgaristan pazarı daha erişilebilir hale geliyor. Detaylar için takipte kalın!

Türkiye'nin ihracat potansiyelini artıran bir adım: Bulgaristan'dan gelen bir ihracat fırsatı! Türkiye'deki çelik boru üreticileri, Bulgar ithalatçının Türkiye'den paslanmaz çelik boru ithal edeceği haberini TurkishExporter aracılığıyla aldılar. Forie'nin sunmuş olduğu olanaklarla Bulgaristan pazarına daha kolay erişim sağlanıyor.


Türkiye'nin 2022'de rekor seviyede ihracat yaptığı Bulgaristan'dan bugün Türkiye'deki çelik boru üreticilerine bir ihracat fırsatı geldi. TurkishExporter'a ilan veren Bulgar ithalatçı, Türkiye'den paslanmaz çelik boru ithal edeceğini belirtti. İlan verenler, Bulgar ithalatçı ile iletişime geçmek için TurkishExporter'ın kurumsal üyeleri olabilir veya ilk kez platformu kullanan firmalar, mobil uygulama Forie'yi App Store veya Google Play'den indirerek üyelik başvurusu yapabilirler.

Forie, sunduğu "Forie Databank" ile Türk üreticiler ve ihracatçıların Bulgaristan pazarına daha kolay ve etkili bir şekilde erişmelerini sağlıyor. Bu adres bankası gibi hizmet veren Forie Databank, Bulgaristan'daki ithalatçılara, toptancılara ve perakendecilere potansiyel iş ortaklarına hızlı erişim imkanı sunuyor. Tarım makinelerinden, yapı ve inşaata kadar birçok sektörü kapsayan Forie Databank, Türk işletmelerinin Bulgaristan pazarındaki fırsatları keşfetmelerine yardımcı oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

SGK'nın geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
Halkbank ve Vakıfbank temettü dağıtmayacak
İflasın eşiğindeler: İki tekstil devi konkordato talep etti
Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı
Zam yağmuru devam ediyor: Biraya dev zam yolda