Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız” diyerek, açıklama yaptı!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, açıklamalar yaptı! Burak Yılmaz, takımdan umutlu olduğunu ve daha iyi olacaklarını belirtti! Burak Yılmaz'dan o açıklama; "Her puanın değerli olduğu riskli haftalara girdik"

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, takımdan umutlu olduğunu ve daha iyi olacaklarını belirterek, "Her puanın değerli olduğu riskli haftalara girdik."

Kayserispor, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında iç sahada. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki kulüp binasında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, düz koşuların ardından ısınma çalışmaları yaptı. Antrenman teknik çalışmalar ve kısa kortta pas çalışmalarıyla devam etti.

"UMARIM DAHA İYİYİZDİR"

Antrenman öncesinde basının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, her maçın zor geçtiğini ancak kendilerinin daha iyi olduklarını ifade etti. İyi hazırlandık, "Geldiğimiz günden itibaren hem oyunu verdik hem de Kasımpaşa maçını kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum, yoksa ne oyunu ne de topu kaptırmadık. Çok şanssızız, çok gol yiyoruz. Türkiye liginde sorunsuz bir maçta en çok gol atan takımız. Onları düzeltmeye çalışacağız. Oyuncularımdan çok memnunum. Harika karaktere sahip, çok değerli oyuncular. Baktığımızda bu adamlar 2 yıl boyunca kulübün zor günlerini atlattı ve bugüne kadar da taşıdılar. Bu süre zarfında başkanımız ve yönetimimiz elinden geleni yapacaktır. Ben onların tanığıyım. Her puanın önemli olduğu riskli haftalara girdik. Umutluyum. Daha iyiye gidiyoruz. Trabzonspor maçı çok zor bir maç. Trabzonspor camiası çok değerli bir camiadır. Evimizde oynuyoruz. Taraftarlarımızın bu tehlikeli haftalarda bizi destekleyeceğini biliyoruz. "Maça iyi hazırlanacağız" dedi.

 

 

"GÖKHAN VE BİLAL MİLLİ TAKIMI HAK EDİYOR"

Kaleci Bilal Beyazıt'ın milli takıma çağrılıp çağrılmadığı sorulduğunda Yılmaz, şunları söyledi: " bizim isteğimiz doğrultusunda olmayacak, Gökhan ve Bilal'in gitmesini umuyorum ama öğretmenin seçeneği var çünkü ben artık öğretmenim, onların da bunu hak ettiğini düşünüyorum. Belki dördüncü ya da beşinci olsaydık başka bir seçenek olurdu ama şu anda zor durumdayız. Tüm tercihlere ve seçimlere saygı duymalıyız. "Bunu hak ediyorlar mı? Kesinlikle" diye yanıtladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist