Burak Yılmaz: "Çok kırgınım, çok üzüntülüyüm"

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili olarak, "Futbol artık spor olmaktan çıktı" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, eski futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili olarak duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Yılmaz, "Kendisiyle konuştum ve bu konuda çok kırgınım. Futbol artık spor olmaktan çıktı. Eleştiriler her zaman olur; biz de yıllarca hem oyuncu hem antrenör olarak eleştirildik. Ancak bu tür olaylar kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Yarın Beşiktaş ile oynayacakları maçın önemine değinen Yılmaz, "Beşiktaş önemli bir takım ve iyi transferler yaptılar. Biz de bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığını almak istiyoruz" dedi. Antrenmanın takipçileri arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yer aldığını belirten Yılmaz, "Formda oyuncularımız var ve Montella da onları izlemek için burada" diye ekledi.

Kaleci Bilal Bayazit'in durumu hakkında bilgi veren Yılmaz, "Bilal, dün ilk kez bizimle çalıştı. Yarın kalede olabileceğini düşünüyorum, ancak kesin durumu akşam belli olacak. Onurcan Piri, önceki maçlarda harika bir performans sergiledi, ona da güvenimiz sonsuz" şeklinde konuştu. Yılmaz, bu maçın bir başlangıç olmasını umduğunu da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.