Burak Yılmaz: "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın"

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası oyuncularını övdü: "İnanılmaz oynadılar, yüreklerini ortaya koydular." Hakem hatalarıyla ilgili ise "Hakemin canı sağ olsun, ama yarın başkasına yapmasın ki Türk futbolu düzelsin" dedi.

Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, konuk ettiği Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, oyuncularını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.

"Harika bir maç oldu. Oyuncularım inanılmaz bir performans sergiledi. Kayseri’den yüreklerini aldılar ve Trabzon’da sahanın ortasına koydular. Hepsinden Allah razı olsun, çok değerli bir mücadele gösterdiler. Bugün gönlümde maçın kazananı kesinlikle oyuncularım" dedi. Yılmaz, Trabzonspor’un Şenol Güneş’in gelişiyle büyük bir ivme kazanacağını bildiklerini ve buna göre hazırlık yaptıklarını da belirtti: "Çok doğru çalıştık ve sahada da doğru işler yaptık."

Hakem hataları hakkında konuşan Yılmaz, "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın ki Türk futbolu düzelsin. Kayserispor’un hakkını yedirtmek istemiyoruz ama hata insanlara mahsustur" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Trabzonspor’a ve Şenol Güneş’e olan sevgisini dile getiren Burak Yılmaz, "Beni ben yapan Trabzonspor’dur. Şenol Güneş ve Trabzonspor sayesinde Türk futboluna geri döndüm. Onlara her zaman minnettarım" dedi. Ancak Kayserispor’un haklarını savunmak için elinden geleni yapacağını belirten Yılmaz, "Transfer yasağımız var, zor şartlardayız. Yaklaşık dört yıldır aynı kadroyla mücadele ediyoruz, birçok eksik oyuncumuz var. Ama bu zorluklara rağmen mücadelemizi sürdüreceğiz. Bahane aramıyoruz, kendi karakterimizle ayakta kalmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.