Burak Yılmaz nasıl dolandırıldığını anlattı

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'deki döneminde yaşadığı dolandırıcılığı açıkladı. Kocaeli'nde aldığı arsanın aslında dağ olduğunu babasından öğrendi.

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'de oynadığı dönemden bahsederek yaşadığı bir dolandırıcılık olayını açıkladı. Kocaeli'nde satın aldığı arsanın aslında bir dağ olduğunu babasından öğrendiğini belirtti. 

Ünlü futbolcu, 2008-2010 yılları arasında Fenerbahçe forması giyerken yaşadığı bu dolandırıcılığı ilk kez bir YouTube kanalında detaylarıyla anlattı. 

Yılmaz, o dönemde takım arkadaşlarıyla birlikte arsa alma fikrine kapıldığını ve Selçuk Şahin’in yönlendirmesiyle Kocaeli-İzmit'te bir arsa aldığını söyledi. "Fenerbahçe'de 23 yaşındaydım. Bir gün tüm takım aynı odadan çıkıyordu. Selçuk Şahin'e 'Hayırdır abi?' dedim. O da 'Gel arsa alıyoruz' dedi. İçerideki arkadaş da bana 'Sana en güzel yeri ayırdım' dedi. Güvenerek aldım, o zaman güzel bir fiyata geldi," diye konuştu. 

Aradan birkaç yıl geçtikten sonra Galatasaray'da oynarken, babasının arsanın durumunu kontrol etmek için gitmesine karar verdiğini aktaran Yılmaz, "Babam beni aradı ve 'Oğlum sana dağ satmışlar, ayıp dedi.' Şu anda arsanın değeri, o zaman aldığım fiyatın onda biri bile değil," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.