Burak Yılmaz: Sloganımıza uygun hareket ediyoruz

EURO 2016'da Ay-Yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek turnuvadaki son 16 umutlarını sürdürdü. Burak Yılmaz maçın ardından galibiyetle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Burak Yılmaz'ın Çek Cumhuriyeti maçı sonrası...

EURO 2016'da Ay-Yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek turnuvadaki son 16 umutlarını sürdürdü. Burak Yılmaz maçın ardından galibiyetle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın Çek Cumhuriyeti maçı sonrası açıklamaları Milli futbolcu, "Hocamız burada olmak büyük başarı demişti. Ben de ona katılıyorum. Biraz birbirimizi sevelim. Sadece kazanmak yetmiyordu. Hala da yetmiyor. Ancak bugün her şey istediğimiz gibi bitti. Daha farklı da kazanabilirdik. Bugün sahada değişen bir şey olmadı. Sloganımıza uygun hareket ediyoruz belki de" şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz'dan prim iddialarına yanıt Arda Turan ile arasında bir gerilimin olduğu iddialarıyla ilgili de konuşan golcü futbolcu, "Hiç bize bir şey sormadınız. Bu böyle mi doğru mu? Hiçbir şey sormadınız abi? Hayretler içerisindeyim. Çok üzgünüm, kırgınım" şeklinde konuştu. 

Burak Yılmaz'ın Çek Cumhuriyeti'ne karşı attığı gol:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!