Burçin Terzioğlu'nun 4 yıllık aşkı, bitti!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, 4 senedir magazinden uzak bir şekilde aşk yaşadığı aşkı olan Umut Duygu ile herşeyi bitirdi. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift; ayrıldı. Ünlü çiftin neden ayrıldığı ise şu ana kadar bilinmezken, Burçin Terzioğlu..

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, magazin haberlerinden uzakta 4 yıl birliktelik yaşadığı Umut Duygu'yla birlikte oldu. Evlenmek üzere olan çiftin neden ayrıldığı bilinmiyor.

Uzun yıllardır beğenilen ve sevilen oyuncular arasında yer alan Burçin Terzioğlu, oynadığı dizide başarıyla rol aldı. Başrolde yer alan oyuncu, çoğu zaman işiyle meşgul olmayı tercih ediyor.

Oyuncu bu sefer özel hayatından da bahsediyor. Güzel oyuncu, 4 yıldır halkla ilişki içinde olduğu erkek arkadaşıyla birlikte ayrıldı.

Reporter Online'ın haberine göre Burçin Terzioğlu ve spor antrenörü Umut Duygu birlikte yaşamak istiyordu. ilişkileri birkaç yıldır kamuoyunun gözünden uzaktaydı. Geçtiğimiz aylarda tektaş yüzük taktıkları görüntülendikten sonra düğün haberi beklenen çift, ani bir karar aldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Fatih Terim'den Denizbank'a tazminat davası