Burcu Biricik'in Kızına Koyduğu İsim Tartışma Konusu Oldu!

Hayat Şarkısı'nda Hülya, Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterlerini canlanarak milyonlarca takipçiye ulaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Biricik, ilk kez anne oldu. 2016 senesinde dünya evine girdiği fotoğrafçı Emre Yetkin ile ilk çocuklarını kucaklarına aldı ve öyle bir isim koydu ki..

Son yılların en popüler Türk dizilerinden biri olan Camdaki Kız dizisinde rol alan Burcu Biricik, birçok karakteriyle son zamanların en popüler Türk oyuncularından biri haline geldi. Güzelliği ve hafifliğiyle milyonlarca hayrana ulaşan 35 yaşındaki oyuncu, sekiz yıl önce evlendiği fotoğrafçı Emre Yetkin'den üç gün önce ilk çocuğuna kavuştu. Güzel oyuncu ve eşinin, hamilelik öncesinde milyonların merak konusu olan kızlarına verdikleri isim ve göbeği burnuna dayalı olarak verdiği paylaşım da ortaya çıktı.

Doğum gününde çocuğuna koyacağı ismi açıklayan Burcu Biricik, eşiyle birlikte kızlarına "Luna" adını verdiklerini söyledi.

'Luna' İsminin Anlamı: Luna, TDK sözlüğüne göre ay veya dolunay anlamına geliyor. Modern bir vurguya sahip olan Luna ismi, güzel anlamından dolayı geçmişten gelen en popüler isimlerden biridir.

Genç oyuncunun özgün ve modern bir isim tercihi, takipçilerinin sosyal medyada yeni bir tartışmayla karşı karşıya kalmasına neden oldu. İsmin nadir olduğu için havalı olduğunu söyleyenlerin yanı sıra pek çok isim de bu duruma tepki göstererek, ünlü oyuncuların yıllar geçtikçe eski isimlerden uzak durduğunu kaydetti. Artık çocuklara Burcu, Zeynep ve Hilal gibi isimleri bulamadıklarını söyleyen ünlü oyuncunun takipçileri, Luna ismini beğenmediklerini eleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.