Burcu Esmersoy’un genç kocası ile düğünlerde!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ve kocası Nazım Akmandil aylar sonra ilk kez bir arada görüntülenmiş oldu! Burcu Esmersoy ve eşi Nazım Akmandil, düğün töreninin en fazla dikkat çeken isimlerinden oldu! İşte o görüntüler...

İtalya'nın Puglia kentinde 2 Eylül 2023'te evlenen Burcu smersoy ile yazılımcı Nazım Akmandil, düğünlerinden birkaç ay sonra aynı fotoğraf karesinde görüldü.

 Burcu Esmersoy ve kendisinden 16 yaş küçük eşi Nazım Akmandil, uzun süredir birlikte görülmeyen ünlü sunucu-eğitimci Furkan Kayış'ın düğününe katıldı.

 

 İkili, Esmersoy'un Instagram hesabında  sık sık paylaşım yaptığı ve neşeli kişiliğiyle dikkat çeken spor antrenörü Furkan Kayış'ın şahitleri oldu. Burcu Esmersoy bir düğünde "Furkan'ı seviyorum ama gelinimizi daha da çok seviyorum" deyince büyük alkış koptu. Uçakta tanışıp aşık olan çift, Puglia'daki düğünlerinin ardından İstanbul'da da kutlama yaptı. Ünlü sunucu, ünlü modacı Özgül Masur'un tasarladığı gelinliğiyle herkesi büyüledi. Esmersoy'un düğün töreninde ağladığı  anlar sosyal medyada gündem oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.