Bursa Festivali’nde Nükhet Duru sahnedeydi

Türkiye'nin en önemli seslerinden Nükhet Duru, 62. Uluslararası Bursa Festivali'nde unutulmaz bir konsere imza attı. Bursa festivalinde yer yerinden oynadı. Nükhet Duru, resmen Bursa'yı salladı! Son dakika!

Türkiye'nin en büyük seslerinden Nükhet Duru, 62. Bursa Uluslararası Müzik Festivali'nde unutulmaz bir performans sergiledi.

Bursa Büyükşehir adına Atış Grubu'nun desteğiyle BKSTV tarafından düzenlenen 62. Bursa Uluslararası Müzik Festivali'ne Nükhet Duru, POW Trio ve gitarist Cenk Erdoğan katıldı.

POW Trio ve gitarist Cenk Erdoğan ile Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alan Nükhet Duru, "Nünü Jazz Söyliyorum" projesiyle hayranlarına kabare ve caz şarkıları seslendirdi. Altın dahil birçok ödül kazanan ve şarkılarıyla müzikseverlerin hafızasında yer eden Duru, bambaşka güzel bir performans sergiledi. Sanatseverlerin izlediği ve her şarkının sonunda alkışlarla dolduğu gecede Nükhet Duru, güzel Cenk
Erdoğan ve POW Trio'yla birlikte Bursa hayranlarının en sevdiği şarkıyı seslendirdi. Duru'ya eşlik eden ve şarkı boyunca Yeni Türkü'nün "Olmasa Mektubun" şarkısını seslendiren müzikseverler, keyifli bir kutlama gecesi yaşadı. Kendine özgü yorumuyla unutulmaz bir performansa imza atan sanatçı, Ayten Alpman'ın "Tek Başına" şarkısıyla gösteriyi zirveye taşıdı.

"Bursa'da kendimi güvende hissediyorum"
İzleyicilerle sohbet eden
Duru, Bursa'nın da kendisi için aynı değeri taşıdığını belirterek, şunları söyledi: "Çocukluğum Bursa'da geçti. Bursa aşkım dört yaşımdayken başladı. Bursa deyince aklıma ev geliyor. Kendimi evimde hissediyorum. Burada kendimi diğer şehirlere göre gerçekten daha güvende hissediyorum" dedi.
Etkinliğin sponsorluğunu
Durmazlar'ın üstlendiği akşamda, Bursa Metropolü Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Müdürü Şafak Baba Pala, güzel gösteriden dolayı ünlü sanatçı Nükhet Duru ve Cenk Erdoğan'a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.