Bursa'da Bir Kadın Daha Hayatını Kaybetti: Diş Hekimi Boşanma Aşamasındaki Eşi Tarafından Vuruldu!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından başından vurulan diş hekimi Yasemin Uludağ Çetin, hastanede yaşamını yitirdi. Olayın detayları ve faile dair bilgiler ortaya çıktı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, diş hekimi Yasemin Uludağ Çetin (52), boşanma aşamasındaki eşi Atilla Ç. (59) tarafından evinin önünde tabanca ile vuruldu. Olay, saat 12.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi Yalman Sokak'ta gerçekleşti. İki çocuk annesi Yasemin Çetin, evine dönerken eşi tarafından takip edildi ve bu trajik saldırıya uğradı.Boşanma sürecinde olan Atilla Ç., eşinin evinin önüne geldiğinde, başından tabanca ile vurdu. Yasemin Uludağ Çetin kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Çetin’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Tüm müdahalelere rağmen, 2 çocuk annesi Yasemin Çetin hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Olay sonrası Atilla Ç. ise polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Bu trajik olay, boşanma süreçlerinin getirdiği psikolojik zorlukların ve aile içi şiddetin ciddiyetine bir kez daha dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.