Bursa'da Korkunç Olay: Eski Sevgilisini Kaçırdı, Saldırdı ve İntihar Etti

Bursa'da Arda Tırkaz, eski kız arkadaşını silah zoruyla kaçırıp pompalı tüfekle ateş açtı. Tırkaz, Elif B.'yi ormanda yaraladıktan sonra intihar etti. Saldırıda 14 aylık bir bebek ve iki kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da dehşet veren bir olay yaşandı. 28 yaşındaki Arda Tırkaz, eski kız arkadaşı Elif B.'yi silah zoruyla kaçırarak pompalı tüfekle evine ateş açtı. Ardından, Elif B.'yi ormanda bacaklarından yaraladı ve polis ekiplerini görünce intihar etti. Saldırıda 14 aylık bir bebek ve iki kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da 28 yaşındaki Arda Tırkaz, eski kız arkadaşı Elif B.'nin evine giderek, yeni bir erkek arkadaşının olduğunu gerekçe gösterip Elif B.'yi silah zoruyla kaçırdı. Kaçarken evin içine pompalı tüfekle ateş açarak çevredeki 3 kişiyi yaraladı. Yaralananlardan biri 14 aylık Yusuf Sırma, diğer ikisi ise yetişkin bireylerdi. 

Tırkaz, daha sonra Elif B.'yi araçla Cumalıkızık Mahallesi'ndeki ormana götürdü. Ormanda Elif B.'yi pompalı tüfekle bacaklarından yaraladıktan sonra, bölgeden hızla uzaklaştı. 

Olay yerine ulaşan polis ve jandarma ekipleri, Tırkaz'ın bulunduğu aracı Mobese kayıtlarından tespit ederek ormanda operasyon düzenledi. Tırkaz, polis ekiplerini görünce kendisini başından vurarak intihar etti. Yaralı Elif B., hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.