Bursa'da 'Kuyu-18' Operasyonu: Sadettin Pahsa'nın Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kuyu-18" operasyonları ile Sadettin Pahsa'nın liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bursa ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalanırken, ruhsatsız silahlar ve fişekler ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli "Kuyu-18" operasyonlarıyla Sadettin Pahsa'nın liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bursa ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda 12 şüpheli yakalanırken, çok sayıda ruhsatsız silah ve fişek de ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli olarak gerçekleştirilen "Kuyu-18" operasyonları kapsamında, Sadettin Pahsa'nın liderliğini yaptığı suç örgütünün çökertildiğini ve bu operasyonda 12 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Bursa ve İstanbul'da "Kuyu-18" operasyonları düzenlendi. Yapılan incelemelerde, organize suç örgütü üyelerinin suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, iş adamlarından haraç talep ederek, haksız yere tehdit ve darp ettikleri, iş yerlerini kurşunladıkları, sözde mahkeme kurarak alacak verecek meselelerine müdahil oldukları ve yağma yoluyla insanların mülklerine el koydukları belirlendi. Operasyonlar neticesinde, elebaşı Sadettin Pahsa dahil olmak üzere 12 şüpheli yakalandı. Ayrıca, operasyonda 12 ruhsatsız tabanca, 7 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.